• Levering binnen 5 werkdagen
  • Gratis levering boven €500 in NL
  • Grote voorraad, scherpe prijzen
  • Afhalen in Veenendaal

Buiskoppelingen en steigerbuizen kopen bij Buiskoppelen.nl

Bij buiskoppelen.nl kunt u terecht voor een groot online assortiment steigerbuizen en buiskoppelingen. Voor industriële meubelen en bouwwerkzaamheden is een steigerbuis en buiskoppeling uitermate geschikt. Onze steigerbuizen en buiskoppelingen zijn TÜV Rheinland gecertificeerd. Doordat alle steigerbuizen en buiskoppelingen direct op voorraad zijn, kunt u direct aan de slag na ontvangst van uw bestelling. Kom uw bestelling bij ons afhalen of maak gebruik van onze voordelige verzendmogelijkheden.

 

Altijd een geschikte buiskoppeling

Onze A klasse steigerbuizen zijn eenvoudig in gebruik. Door het grote aanbod buiskoppelingen zijn de steigerbuizen gemakkelijk met elkaar te verbinden. Dit maakt onze steigerbuizen en buiskoppelingen zeer geschikt voor het maken van onder andere meubels, tuinhangers en kapstokken. Een steigerbuis als onderdeel van een meubel zorgt voor een industriële en stoere uitstraling. Heeft u vragen over onze steigerbuizen of wilt u vrijblijvend advies van een expert? Neem dan telefonisch contact op met Buiskoppelen.nl / Maakjemeubel.nl via 031 855 99 44, of gebruik het contactformulier.

Industriële steigerbuis meubels

Houdt u van meubels in een moderne, industriële, natuurlijke, landelijke of glamour stijl? Bekijk dan ook zeker onze andere website met prachtige industriële meubels: www.maakjemeubel.nl

Gegarandeerd tevreden

Levering binnen 5 werkdagen*

Gratis levering boven € 500 in NL

Grote voorraad, scherpe prijzen

Hoogste kwaliteit en service

Over Buiskoppelen.nl

Wij leveren een groot assortiment (TÜV gecertificeerde) buiskoppelingen, accessoires en A klasse steigerbuizen voor de laagste prijs in Nederland en België. Onze buiskoppelingen worden o.a. gebruikt voor het maken van meubels,  kapstokken, hekwerken, spandoekframes, trapleuningen en winkelinrichting.

Al onze producten zijn direct uit voorraad leverbaar. Bestellingen worden binnen 5 werkdagen verstuurd.

AFHALEN BESTELLINGEN OOK MOGELIJK!

Neem contact met ons op    Bel direct

Foto: start van Buiskoppelen.nl in 2014