• Levering in 2-5 werkdagen / Afhalen
  • Gratis levering boven 500,- in NL
  • Grote voorraad, scherpe prijzen
  • Milieubewust verpakt en vervoerd

Bij Buiskoppelen.nl kun je snel en veilig betalen met iDEAL en Bancontact. Direct bij het plaatsen van jouw bestelling bieden wij deze betaalmogelijkheden. Tevens biedt Buiskoppelen.nl jou de optie om vooruit te betalen d.m.v. bankoverschrijving. Je krijgt van ons een factuur en het verzoek om het openstaande bedrag uiterlijk op de dag voor levering te hebben overgemaakt.

Bij Buiskoppelen.nl bieden wij de mogelijkheid om artikelen te ruilen. Dit is mogelijk bij al onze artikelen uit voorraad! Neem contact met ons op om te laten weten dat je bestelde artikelen wilt ruilen en welke artikelen je er voor terug wenst. Wij zullen dan met jou afstemmen. Maatwerk artikelen (zoals gezaagde buizen en gecoate buizen en koppelingen) zijn uitgezonderd van de optie tot ruilen. Voor meer informatie raadpleeg je onze pagina “ruilen en retourneren“.

Bij Buiskoppelen.nl bieden wij de mogelijkheid om artikelen terug te sturen. Dit is mogelijk bij al onze artikelen uit voorraad! Vul het retourformulier op onze website in en stuur het product terug via PostNL of vraag bij ons een retour transport aan. Na ontvangst, in goede staat, van jouw retour gestuurde artikel, zullen we het bedrag van het artikel terugstorten op het bij ons bekende rekening nummer. Maatwerk artikelen (zoals gezaagde buizen en speciaal gecoate buizen en koppelingen) zijn uitgezonderd van de optie tot retourneren.

Voor meer informatie adviseren wij om onze pagina “ruilen en retourneren” te raadplegen!