Buiskoppelingen en steigerbuizen kopen bij Buiskoppelen.nl

Bij buiskoppelen.nl kunt u terecht voor een groot online assortiment steigerbuizen en buiskoppelingen. Voor industriële meubelen en bouwwerkzaamheden is een steigerbuis en buiskoppeling uitermate geschikt. Onze steigerbuizen en buiskoppelingen zijn TÜV Rheinland gecertificeerd. Doordat alle steigerbuizen en buiskoppelingen direct op voorraad zijn, kunt u direct aan de slag na ontvangst van uw bestelling. Kom uw bestelling bij ons afhalen of maak gebruik van onze voordelige verzendmogelijkheden.

Goud en koper
Buizen & koppelingen speciaal gecoat
Kleur 1, kleur 2 & kleur
Nieuw
  • Levering in 2-5 werkdagen / Afhalen
  • Gratis levering boven 500,- in NL
  • Grote voorraad, scherpe prijzen
  • Milieubewust verpakt en vervoerd

Bekijk ons aanbod bij Buiskoppelen.nl

Bij buiskoppelen.nl kunt u terecht voor een groot online assortiment steigerbuizen en buiskoppelingen. Voor industriële meubelen en bouwwerkzaamheden is een steigerbuis en buiskoppeling uitermate geschikt.

< >

Altijd een geschikte buiskoppeling

Onze A klasse steigerbuizen zijn eenvoudig in gebruik. Door het grote aanbod buiskoppelingen zijn de steigerbuizen gemakkelijk met elkaar te verbinden. Dit maakt onze steigerbuizen en buiskoppelingen zeer geschikt voor het maken van onder andere meubels, tuinhangers en kapstokken.

Een steigerbuis als onderdeel van een meubel zorgt voor een industriële en stoere uitstraling. Heeft u vragen over onze steigerbuizen of wilt u vrijblijvend advies van een expert? Neem dan telefonisch contact op met Buiskoppelen.nl / Maakjemeubel.nl via 031 855 99 44, of gebruik het contactformulier.

Steigerbuis meubels

Houdt u van meubels in een moderne, industriële, natuurlijke, landelijke of glamour stijl? Koop hier dan jouw droommeubel van steigerbuis en/of steigerhout. Of bekijk dan ook zeker onze andere website met prachtige industriële steigerbuis meubels op maat: www.maakjemeubel.nl

Steigerbuis kapstok Evi

vanaf  46,73 excl. BTW

Steigerhout bankje Mallorca

vanaf  57,85 excl. BTW

Steigerbuis kapstok Genua

vanaf  99,17 excl. BTW

Meest verkochte meubels

< >
Levering binnen
5 werkdagen*
Gratis levering
boven € 500 in NL
Grote voorraad,
scherpe prijzen
Hoogste
kwaliteit

Over Buiskoppelen.nl

Buiskoppelen.nl is een onderdeel van Hardeman Veenendaal en al ruim 50 jaar een betrouwbare partner in bouwproducten.

Al vele jaren, sinds begin jaren zeventig, komen doe-het-zelvers bij Hardeman om staalmaterialen te kopen. Via Buiskoppelen.nl bieden wij materialen om zelf een frame voor een kast, tafel, bank, enz. te maken met stalen buizen en buiskoppelingen. Steeds vaker kwam de vraag naar, door ons, op maat gemaakte meubels en frames. Hier zijn wij op in gesprongen door ook een mooi assortiment meubels van steigerbuizen, buiskoppelingen en steigerhout te bieden.

Wij leveren een groot assortiment (TÜV gecertificeerde) buiskoppelingen, accessoires en A klasse steigerbuizen voor de laagste prijs in Nederland en België (Vlaanderen). En tevens heb je bij ons de mogelijkheid om buizen en koppelingen te laten coaten in een (RAL-)kleur om eigen unieke uitvoering te krijgen.

Al onze gegalvaniseerde en zwart gecoate producten zijn direct uit voorraad leverbaar. Bestellingen worden binnen 5 werkdagen verstuurd.

AFHALEN BESTELLINGEN OOK MOGELIJK!