Levering binnen 3 - 5 werkdagen
Gratis levering boven €500 in NL
Vrijblijvend advies van onze experts
Afhaalmagazijn in Wijk bij Duurstede
Levering binnen 3 - 5 werkdagen
Gratis levering boven €500 in NL
Vrijblijvend advies van onze experts
Afhaalmagazijn in Wijk bij Duurstede

RVS / INOX buis vierkant 25 mm (per cm)

0,16 ex. BTW per cm

Product Price
  • Gratis levering boven €500 in NL
  • Levering binnen 3 - 5 werkdagen
  • Retour sturen binnen 14 dagen

Rvs buis 25 mm

De rvs/inox buis vierkant 25 mm is van het type 304 roestvrij staal en heeft een wanddikte van 2 mm. De vierkante rvs buis is van hoge kwaliteit en geschikt voor diverse doeleinden voor zowel binnen als buiten.

Let op: De maximale lengte van de buis is 170 cm.

Vierkante rvs buis 25 mm toepassen

De vierkante rvs buizen hebben een industriële en strakke look die zeer geschikt is als bijvoorbeeld een trapleuning, railroede, of garderobestang. Ook voor het exterieur is dit type buis te gebruiken, zoals voor balustrades of hekwerken. U bepaalt zelf de lengte van de buis, waardoor hij breed toepasbaar is.

Toepassingen voor uw vierkante rvs pijp 25 mm

Gaat u de vierkante rvs pijp gebruiken voor uw project? Bekijk dan ook onze buiskoppelingen rvs 25 mm en afdekdop zwart voor 25 mm buis. Met buiskoppelingen bent u in staat om allerlei constructies te realiseren, zonder dat hier laswerk voor nodig is. Met afdekdoppen bedekt u het scherpe uiteinde van de pijp. Zo voorkomt u nare snijwondjes of kapotte kleding.

Al onze rvs buizen

Op zoek naar een ander type rvs buis? Bij Buiskoppelen.nl vindt u niet alleen rvs buizen, maar ook andere buizen in verschillende afmetingen, zoals:

Bestel bij Buiskoppelen.nl

Als u uw rvs buizen bij Buiskoppelen.nl bestelt, ontvangt u ze binnen 3 tot 5 werkdagen thuis. We bezorgen ze gratis bij bestellingen met een minimale waarde van € 500,-. Komt u ze liever afhalen? Dat kan bij ons afhaalmagazijn in Wijk bij Duurstede.

Neem contact op voor advies

Bent u op zoek naar advies voor uw project en zoekt u de geschikte buis? Onze specialisten vertellen u graag alles over onze rvs buis van 25 mm, maar ook over al onze andere producten. Neem contact op door ons te bellen via 06 49163832 of een e-mail te sturen naar info@buiskoppelen.nl.

Extra informatie

Model

Afmeting

Materiaal

Levering binnen 3 - 5 werkdagen*

Gratis levering boven €500 in NL

Scherpe prijs

Hoogste kwaliteit

Over Buiskoppelen.nl

Wij leveren het grootste assortiment (TÜV gecertificeerde) buiskoppelingen, accessoires en steigerbuizen voor de laagste prijs in Nederland en België. Onze buiskoppelingen worden o.a. gebruikt voor het maken van meubels,  kapstokken, hekwerken, spandoekframes,, trapleuningen, en voor  winkelinrichting.

Al onze producten worden direct uit voorraad leverbaar. Bestellingen (met max. 20 zaagsneden) worden binnen 2 a 3 werkdagen verstuurd.

Neem contact met ons op    Bel direct