Levering binnen 3 - 5 werkdagen
Gratis levering boven €500 in NL
Vrijblijvend advies van onze experts
Afhaalmagazijn in Wijk bij Duurstede
Levering binnen 3 - 5 werkdagen
Gratis levering boven €500 in NL
Vrijblijvend advies van onze experts
Afhaalmagazijn in Wijk bij Duurstede

Steigerbuis kapstok van Buiskoppelen.nl

Ontdek onze robuuste steigerbuis kapstokken in diverse afmetingen. Met deze stalen kapstokken geeft u de entree van uw woning een industriële, moderne look. We bieden zowel kapstokken in zilverstalen uitvoering als in het zwart aan. Ga voor een compacte kapstok buis met 3 haken of een lange kapstok met 5 haken.

  • Industriële look
  • Kapstok buis met 3 of 5 haken
  • In zwart of zilverstaal
  • Verzending voor € 6,95

Kapstok steigerbuis voor de hal, keuken of badkamer

Onze robuuste kapstokken zijn niet alleen een prachtig onderdeel van de inrichting van uw entree, maar geven ook een extra touch aan uw keuken. Hang uw theedoeken op met dit stijlvolle ophangsysteem. Heeft uw badkamer een industriële inrichting? Kies bijvoorbeeld onze zwarte steigerbuis kapstok met 3 haakjes om uw handdoeken aan op te hangen. Of monteer uw kapstok aan een ruw houten plank voor een extra stoer effect.

Ontdek de veelzijdigheid van steigerbuizen

Steigerbuizen kennen tal van toepassingen. U kunt denken aan: spandoekframes, barleuningen, hekwerken, beursstands of schoenrekken. We zien ze tegenwoordig steeds vaker terug, waarbij ze zowel functioneel als decoratief zijn. Bij Buiskoppelen.nl bestelt u online steigerbuizen op maat met de nodige koppelstukken. Maak uw volgende bouwproject compleet met deze ruwe afwerking.

Kapstok buis met haken

Naast dat een steigerbuis kapstok van toegevoegde waarde is voor de beoogde ruimte qua look, is het een functionele toevoeging. Een kapstok buis met haken is zeer stevig en gaat lang mee. Ook is het eenvoudig om uw steigerbuis kapstok op maat te laten maken.

Steigerbuis kapstok kopen

Koop snel en eenvoudig uw kapstok via de webshop van Buiskoppelen.nl:

  • Selecteer in het aanbod de kapstok buis met uw gewenste hoeveelheid haken en bepaal hoeveel stuks u wilt bestellen.
  • Voeg ze vervolgens toe aan uw winkelwagen om ze te
  • Check of uw bestelling klopt en kies de verzendwijze. Uw steigerbuis kapstok afhalen in onze winkel kan ook.
  • Vul uw gegevens in en ga daarna door om af te rekenen. Na het voltooien van de betaling is uw bestelling geplaatst.

Als u voor bezorgen heeft gekozen, ontvangt u uw bestelling binnen 3 tot 5 werkdagen.

Creëer een kapstok op maat

Omdatu bij Buiskoppelen.nl iedere maat steigerbuis en koppelstuk kunt bestellen, is het ook mogelijk om uw eigen steigerbuis kapstok op maat te maken. We hebben buizen in zwart metaal, geelkoper, roodkoper en aluminium. Zo heeft u meerdere kleuropties voor uw kapstok buis met haken dan in ons standaard assortiment.

Interesse in een steigerbuis kapstok?

Heeft u vragen over onze steigerbuis kapstokken of wilt u een kapstok op maat laten maken? Neem contact met ons op via 06-49163832. We beantwoorden graag uw vragen en bespreken de mogelijkheden.

Levering binnen 3 - 5 werkdagen*

Gratis levering boven €500 in NL

Scherpe prijs

Hoogste kwaliteit

Over Buiskoppelen.nl

Wij leveren het grootste assortiment (TÜV gecertificeerde) buiskoppelingen, accessoires en steigerbuizen voor de laagste prijs in Nederland en België. Onze buiskoppelingen worden o.a. gebruikt voor het maken van meubels,  kapstokken, hekwerken, spandoekframes,, trapleuningen, en voor  winkelinrichting.

Al onze producten worden direct uit voorraad leverbaar. Bestellingen (met max. 20 zaagsneden) worden binnen 2 a 3 werkdagen verstuurd.

Neem contact met ons op    Bel direct