Levering binnen 3 - 5 werkdagen
Gratis levering boven €350 in NL
Vrijblijvend advies van onze experts
Afhaalmagazijn in Wijk bij Duurstede
Levering binnen 3 - 5 werkdagen
Gratis levering boven €350 in NL
Vrijblijvend advies van onze experts
Afhaalmagazijn in Wijk bij Duurstede

Ontdek onze robuuste steigerbuis kapstokken in diverse afmetingen. Met deze stalen kapstokken geeft u de entree van uw woning een industriële, moderne look. We bieden zowel kapstokken in zilverstalen uitvoering als in het zwart aan. Ga voor een compacte kapstok met 3 haken of een lange kapstok met 5 haken. Standaard verzending voor € 6,95.

  • Industriële look
  • Met 3 of 5 haken
  • In zwart of zilverstaal
  • Verzending voor € 6,95

Kapstok steigerbuis voor de hal, keuken of badkamer

Onze robuuste kapstokken zijn niet alleen een prachtig onderdeel van de inrichting van uw entree, maar geven ook een extra touch aan uw keuken. Hang uw theedoeken met dit coole ophangsysteem op. Heeft uw badkamer een industriële inrichting? Kies voor een zwarte steigerbuis kapstok met 3 haakjes om uw handdoeken aan op te hangen. Monteer uw kapstok aan een ruwe houten plank voor een extra stoer effect.

Ontdek de veelzijdigheid van steigerbuizen

Steigerbuizen kennen tal van toepassingen. U kunt denken aan: spandoekframes, barleuningen, hekwerken, beursstands of schoenrekken. We zien ze tegenwoordig steeds vaker terug, waarbij ze zowel functioneel als decoratief zijn. Bij Buiskoppelen.nl bestelt u online steigerbuizen op maat met de nodige koppelstukken. Maak uw volgende bouwproject compleet met deze ruwe afwerking.

Creëer een kapstok op maat

Aangezien u bij Buiskoppelen.nl iedere maat steigerbuis en koppelstuk kunt bestellen, is het ook mogelijk om uw eigen steigerbuis kapstok op maat te maken. We hebben buizen in zwart metaal, geelkoper, roodkoper en aluminium. Vragen? Neem telefonisch contact met ons op via telefoonnummer 06 17 06 98 22.

Levering binnen 3 - 5 werkdagen*

Gratis levering boven €350 in NL

Scherpe prijs

Hoogste kwaliteit

Over Buiskoppelen.nl

Wij leveren het grootste assortiment (TÜV gecertificeerde) buiskoppelingen, accessoires en steigerbuizen voor de laagste prijs in Nederland en België. Onze buiskoppelingen worden o.a. gebruikt voor het maken van meubels,  kapstokken, hekwerken, spandoekframes,, trapleuningen, en voor  winkelinrichting.

Al onze producten worden direct uit voorraad leverbaar. Bestellingen (met max. 20 zaagsneden) worden binnen 2 a 3 werkdagen verstuurd.

Neem contact met ons op    Bel direct