Levering binnen 5 werkdagen
Gratis levering boven € 500 in NL
Grote voorraad, scherpe prijzen
Afhalen in Veenendaal
Levering binnen 5 werkdagen
Gratis levering boven € 500 in NL
Grote voorraad, scherpe prijzen
Afhalen in Veenendaal

Steigerbuizen Verzinkt

0,050,15 ex. BTW per cm

Steigerbuis A klasse – op maat

Product bekijken
0,05 ex. BTW per cm

Steigerbuis A klasse Ø 21,3 mm – op maat

Product bekijken
0,06 ex. BTW per cm

Steigerbuis A klasse Ø 26,9 mm – op maat

Product bekijken
0,07 ex. BTW per cm

Steigerbuis A klasse Ø 33,7 mm – op maat

Product bekijken
0,09 ex. BTW per cm

Steigerbuis A klasse Ø 42,4 mm – op maat

Product bekijken
0,12 ex. BTW per cm

Steigerbuis A klasse Ø 48,3 mm – op maat

Product bekijken
0,17 ex. BTW per cm

Steigerbuis A klasse Ø 60,3 mm – op maat

Product bekijken
Vanaf 4,39 ex. BTW ex. BTW

Steigerbuis A klasse Ø 21,3 mm – 200 cm

Vanaf 6,58 ex. BTW ex. BTW

Steigerbuis A klasse Ø 21,3 mm – 300 cm

Vanaf 13,18 ex. BTW ex. BTW

Steigerbuis A klasse Ø 21,3 mm – 600 cm

Vanaf 6,31 ex. BTW ex. BTW

Steigerbuis A klasse Ø 26,9 mm – 200 cm

Vanaf 9,45 ex. BTW ex. BTW

Steigerbuis A klasse Ø 26,9 mm – 300 cm

Vanaf 18,91 ex. BTW ex. BTW

Steigerbuis A klasse Ø 26,9 mm – 600 cm

Vanaf 8,87 ex. BTW ex. BTW

Steigerbuis A klasse Ø 33,7 mm – 200 cm

Vanaf 13,31 ex. BTW ex. BTW

Steigerbuis A klasse Ø 33,7 mm – 300 cm

Vanaf 26,62 ex. BTW ex. BTW

Steigerbuis A klasse Ø 33,7 mm – 600 cm

Vanaf 11,38 ex. BTW ex. BTW

Steigerbuis A klasse Ø 42,4 mm – 200 cm

Vanaf 17,06 ex. BTW ex. BTW

Steigerbuis A klasse Ø 42,4 mm – 300 cm

Vanaf 34,13 ex. BTW ex. BTW

Steigerbuis A klasse Ø 42,4 mm – 600 cm

Vanaf 15,50 ex. BTW ex. BTW

Steigerbuis A klasse Ø 48,3 mm – 200 cm

Vanaf 23,24 ex. BTW ex. BTW

Steigerbuis A klasse Ø 48,3 mm – 300 cm

De stalenbuizen zijn gegalvaniseerd en geschikt om buiten te gebruiken Een steigerbuis kopen voor het maken van constructies, zoals industriële meubels, kledingrekken en winkelinterieur. Bekijk het volledige aanbod en de specifieke diameters en bestel eenvoudig de gewenste steigerbuis per cm.

Steigerbuis op maat gezaagd
Buizen met TÜV Rheinland-certificering
Geleverd binnen 5 werkdagen
Nooit roest door gegalvaniseerd staal
Bestel grote aantallen in onze steigerbuis groothandel

We zagen uw steigerbuis graag op maat en leveren deze binnen twee werkdagen. Weet u niet precies welke steigerbuis u nodig heeft? Neem dan contact op met Buiskoppelen.nl / Maakjemeubel.nl via 0318-55 99 44 of info@buiskoppelen.nl.
Bekijk alle steigerbuizen
Wij zagen uw stalen steigerbuis graag op maat tegen een kleine vergoeding. Hierdoor kunt u direct aan de slag met uw bouwproject. De kosten voor het op maat zagen van uw steigerbuis zijn €0,75 per stuk. Let op: op maat gezaagde buizen kunnen helaas niet geretourneerd worden.
Steigerbuizen voor iedere toepassing
Alle steigerbuizen van Buiskoppelen.nl zijn van gegalvaniseerd staal. Dit betekent dat ze beschermd zijn tegen roest. Hierdoor kunt u de steigerbuis dus binnen en buiten gebruiken. Onze stalen steigerbuizen zijn verkrijgbaar in zes verschillende diameters: 21,3 mm, 26,9 mm, 33,7 mm, 42,4 mm, 48,3 mm en 60,3 mm. Een stalen steigerpijp is geschikt als onderdeel van reclamemateriaal en interieur op maat, waarmee u een robuuste en industriële look creëert voor bijvoorbeeld:

Schilderijframes
Spandoekframes
Trapleuningen
Meubels op maat
Barleuningen
Tuinstoelen op maat
Reclamedoekframes
Hekwerken
Overkappingen
Carports
Kapstokken
Winkelinrichtingen
Stands voor beurzen
Inrichting kantoren
Expositiestellages
Schoenenrekken

Welke steigerbuis diameter heb ik nodig?
Steigerbuizen zijn niet alleen in verschillende materialen en lengtes beschikbaar, maar ook in verschillende buisdiameters. In ons assortiment stalen steigerbuizen hebben wij zes verschillende diameters beschikbaar.

Niet bij alle constructies zijn alle diameters even geschikt, en daarom is het belangrijk om goed na te denken welke diameter u gaat gebruiken. De diameter bepaalt bijvoorbeeld hoeveel zware lasten de constructie kan verdragen. Daarom vindt u hieronder een kort overzicht over welke diameters er zijn en waar ze vaak voor worden gebruikt.

21,3 mm steigerbuizen
Dit is een geschikte diameter voor minimalistische constructies die niet veel lasten hoeven te dragen. Deze maat wordt vaak gebruikt voor ontwerpen met een elegante uitstraling.

26,9 mm steigerbuizen
Deze diameter wordt vaak gebruikt voor kledingroedes en gordijnrails. Ook is deze goed te gebruiken voor winkelinrichting en stellingkasten die niet heel robuust hoeven te zijn of veel gewicht moeten dragen.

33,7 mm steigerbuizen
Deze diameter is de meest gebruikte buisdiameter. De diameter is geschikt voor meubels, zoals een kapstok of kledingrek. Deze diameter is in zwart staal erg populair voor het maken van meubels met de strakke en moderne uitstraling.

42,4 mm steigerbuizen
Deze diameter wordt vaak gebruikt bij reclameframes, stellingkasten en tafels.

48,3 mm steigerbuizen
Hier worden vaak reclameframes, stellingkasten, overkappingen en andere last dragende constructies van gemaakt.

60,3 mm steigerbuizen
Geschikt voor zwaar last dragende constructies, zoals overkappingen.

Wilt u advies over welke diameter voor uw toepassing geschikt is? Neem dan gerust contact op met Buiskoppelen voor advies op maat.
Constructies gemakkelijk te monteren met buiskoppelingen
Steigerbuizen staan bekend om hun grote draagkracht. Hierdoor zijn ze geschikt voor het creëren van stevige constructies. De mogelijkheden van steigerbuizen zijn eindeloos door ze te combineren met onze buiskoppelingen. U bevestigt de steigerbuizen en buiskoppelingen eenvoudig door middel van een inbussleutel. Er komen geen spijkers, schroeven en moeren aan te pas. Een steigerbuisconstructie is hierdoor niet alleen door professionals gemakkelijk te realiseren, maar ook door doe-het-zelvers. Bekijk onze website Maak je Meubel voor inspiratie en voorbeelden van de mogelijkheden.
Topkwaliteit gegarandeerd door TÜV Rheinland-certificering
Alle producten vanuit onze steigerbuis groothandel zijn TÜV Rheinland-gecertificeerd. Hierdoor weet u zeker dat de steigerbuis voldoet aan alle eisen met betrekking tot veiligheid en kwaliteit. De buizen worden na de productie gecontroleerd op scheurtjes en wanddikte om de kwaliteit te garanderen.
Goedkoop steigerbuis kopen
Bij Buiskoppelen.nl koopt u eenvoudig online een goedkope steigerbuis. Verfijn eerst de zoekresultaten door de benodigde diameter van de buis te selecteren. U ziet dan direct de steigerbuizen met de juiste diameter. Klik op het gewenste product en bekijk de details van het artikel. Vervolgens vult u de gewenste lengte en het aantal in. Druk nu op winkelwagen en bereken uw verzendkosten. U betaalt geen verzendkosten als u de bestelling afhaalt in onze showroom in Driebergen. Vul nu de benodigde gegevens in bij het factuuradres, het afleveradres en de verzendmethode. In de laatste stap rekent u eenvoudig af via iDEAL.
Korting op steigerbuis met standaardlengte
Buiskoppelen.nl heeft steigerbuizen in alle diameters beschikbaar met drie standaardlengtes. Bestelt u een steigerbuis met een standaardlengte? U betaalt dan geen zaagkosten! Deze korting geldt bij de volgende lengtes bij alle diameters:

Steigerbuis à 200 centimeter
Steigerbuis à 300 centimeter
Steigerbuis à 600 centimeter

Selecteer in het overzicht de steigerbuis met een standaardmaat om gebruik te maken van de korting. Ook als u groot inkoopt maakt u mogelijk aanspraak op bulkkorting. Neem voor een offerte op maat contact op met Buiskoppelen.nl / Maakjemeubel.nl via 0318-559944 of info@buiskoppelen.nl.
Levering binnen 5 werkdagen
U kunt direct online een steigerbuis kopen als u weet welke afmeting u nodig heeft. De steigerbuizen op maat worden verzonden vanuit onze groothandel en binnen 5 werkdagen bij u geleverd. Bekijk het ruime assortiment steigerbuizen en bestel direct.
Veelgestelde vragen bij aankoop van een steigerbuis
Wij krijgen regelmatig vragen over het gebruik en de mogelijkheden van onze steigerbuizen. Daarom zetten we de meest gestelde vragen uiteen. Staat uw vraag er niet tussen? Neem dan contact met ons op.
Leveren jullie alleen aan bedrijven?
We zijn een steigerbuis groothandel die levert aan zowel particulieren als bedrijven. Houd er wel rekening mee dat de aangegeven prijzen op de website exclusief btw zijn.
Moet ik voor stalen of aluminium buizen kiezen?
Stalen steigerbuizen zijn zwaarder en robuuster dan een aluminium steigerbuis. Een aluminium steigerbuis is bovendien ongeschikt voor steigerbouw, terwijl een stalen steigerbuis hier wel stevig genoeg voor is. Aluminium steigerbuizen worden daarom voornamelijk gebruikt voor marketingdoeleinden zoals reclameframes en beursstands. Een stalen steigerbuis is toepasbaar voor alle doeleinden.

Waar staat de diametermaat voor?
De diametermaat voor steigerbuizen staat voor de buitenmaat. De maat bij buiskoppelingen is hetzelfde, maar daar geldt dat het de binnenmaat is. Een steigerbuis met een diameter van 26,9 mm past dus precies op een buiskoppeling van 26,9 mm.

Hoe bevestig ik een buiskoppeling met een steigerbuis?
De buiskoppelingen worden geleverd inclusief bouten. Deze draait u gemakkelijk vast door middel van een inbussleutel. U heeft dus geen aanvullend bevestigingsmateriaal nodig.

Wat kost steigerbuis per meter?
De prijs van een steigerbuis is afhankelijk van de diameter, lengte, afwerking en het materiaal. De prijs van een steigerbuis varieert van € 5,- tot € 20,- per meter.

Hoe steigerbuis zagen?
Hoe je een steigerbuis moet zagen is afhankelijk van het materiaal: aluminium steigerbuizen of stalen steigerbuizen. Zo is het mogelijk om, afhankelijk van de wanddikte van de steigerbuis, zelf een stalen steigerbuis te zagen. Een handmatige ijzerzaag is hiervoor het meest geschikt. Voor het zagen van steigerbuizen met een wanddikte groter dan 3 mm raden we aan een slijptol te gebruiken. Aluminium steigerbuizen zijn eveneens zelf te zagen met een ijzerzaag. Voor steigerbuizen met een wanddikte tot 3 mm is een fijn zaagblad gewenst. Voor steigerbuizen met een wanddikte groter dan 3 mm kan een grover zaagblad gebruikt worden. Voor het zagen van steigerbuizen adviseren we altijd gebruik te maken van een bankschroef en bescherming voor de ogen.

Hoe sterk is steigerbuis?
Een steigerbuis is, ondanks zijn lichte gewicht, extreem sterk. Een stalen steigerbuis is echter sterker en stijver dan een aluminium steigerbuis.

Wat is een steigerbuis?
Een steigerbuis is een aluminium of stalen buis die voornamelijk wordt gebruikt in de bouwsector voor het opbouwen van stellages. Dankzij de kracht én het relatief lichte gewicht zijn steigerbuizen ideaal voor het snel en veilig opbouwen van bouwsteigers. Er bestaan zowel ronde als vierkante steigerbuizen met uiteenlopende diameters.

Welke maat steigerbuis voor kledingrek?
Steigerbuizen met een diameter van 26.9 mm t/m 33,7 mm zijn geschikt voor het maken van een kledingrek.

Wat is het minimale bestelaantal in jullie steigerbuis groothandel?
Hoewel buiskoppelen een steigerbuis groothandel is, kunt u ook bij ons terecht voor kleinere bestellingen. Zo bestelt u in onze webshop al losse steigerbuizen in uw gewenste lengte. Een voordeel van een grote bestelling dat u geen verzendkosten betaald vanaf € 500,-.

Steigerbuis groothandel
Buiskoppelen.nl is dé steigerbuis groothandel. We hebben namelijk een enorm aanbod aan steigerbuizen. Zo kunt u bij ons terecht voor bijvoorbeeld:

Zwarte steigerbuizen
Vierkante steigerbuizen
Aluminium steigerbuizen

Klantenservice Buiskoppelen.nl
Wilt u meer informatie of weet u niet precies welke afmetingen u nodig heeft? Neem dan contact op met Buiskoppelen.nl via 0318-559944 of info@buiskoppelen.nl. Liever een andere stijl voor uw constructie? Bekijk dan ook onze aluminium steigerbuizen.

Levering binnen 5 werkdagen*

Gratis levering boven € 500 in NL

Grote voorraad, scherpe prijzen

Hoogste kwaliteit

Over Buiskoppelen.nl

Wij leveren het grootste assortiment (TÜV gecertificeerde) buiskoppelingen, accessoires en steigerbuizen voor de laagste prijs in Nederland en België. Onze buiskoppelingen worden o.a. gebruikt voor het maken van meubels,  kapstokken, hekwerken, spandoekframes,, trapleuningen, en voor  winkelinrichting.

Al onze producten worden direct uit voorraad leverbaar. Bestellingen (met max. 20 zaagsneden) worden binnen 2 a 3 werkdagen verstuurd.

Neem contact met ons op    Bel direct