• Levering in 2-5 werkdagen / Afhalen
  • Gratis levering boven 500,- in NL
  • Grote voorraad, scherpe prijzen
  • Milieubewust verpakt en vervoerd

Groen ondernemen

Groen ondernemen bij Buiskoppelen.nl

Niet zeggen, maar doen

Buiskoppelen.nl probeert zich te onderscheiden door niet teveel te praten over ‘groen ondernemen’, maar het gewoon te doen.

Bij elke beslissing, klein of groot, de Schepping meenemen in de overwegingen. Dat is ons motto.

Energie positief

Buiskoppelen.nl is onderdeel van de groep Hardeman Veenendaal. Deze groep is o.a. actief in systeembouw, bouwmaterialenhandel, productie van beplating en vastgoed-ontwikkeling. De volledige Hardeman groep is energie-positief. Onze ruim 30.000 zonnepanelen wekken meer energie op dan al onze fabrieken, magazijnen, kantoren en machines verbruiken. Ons hoofdkantoor is volledig gas-loos. We lopen consequent voorop in allerhande productontwikkeling waar het gaat om het elektrificeren van ons materiaal.

Productie in Nederland

Wij geloven in productie in Nederland, waardoor korte vervoerslijnen ontstaan voor onze producten en proberen het over grote afstanden over de wereld verplaatsen van grondstoffen ieder jaar een stukje te verminderen. Bij elke beslissing, klein of groot, de Schepping meenemen in de overwegingen, dat is ons motto. Of het nu nieuwe type coatings betreft of het schoonmaakmiddel voor de vloer. Als we steeds een praktisch stapje zetten allemaal, in plaats van te focussen op onhaalbare vergezichten, komen we verder.

Milieubewust verpakt en vervoerd

Door eigen efficiënt transport vanuit Veenendaal in Midden-Nederland met een up-to-date wagenpark van tientallen (elektrische) vrachtwagens, proberen we ook ons dieselverbruik te minimaliseren en steeds meer over te gaan op elektrisch rijden.

Onze goederen verpakken we zo milieubewust mogelijk en zetten daar steeds weer nieuwe stappen. Zo gebruiken we steeds meer gerecycled papier en karton en tape op basis van papier in plaats van plastic. Het kan zomaar gebeuren dat u uw bestelde materialen ontvangt in een eerder gebruikte doos.

Levering binnen 5 werkdagen*

Gratis levering boven € 500 in NL

Grote voorraad, scherpe prijzen

Hoogste kwaliteit en service

Over Buiskoppelen.nl

Wij leveren het grootste assortiment (TÜV gecertificeerde) buiskoppelingen, accessoires en steigerbuizen voor de laagste prijs in Nederland en België. Onze buiskoppelingen worden o.a. gebruikt voor het maken van meubels,  kapstokken, hekwerken, spandoekframes,, trapleuningen, en voor  winkelinrichting.

Al onze producten worden direct uit voorraad leverbaar. Bestellingen (met max. 20 zaagsneden) worden binnen 2 a 3 werkdagen verstuurd.

Neem contact met ons op    Bel direct