• Levering in 2-5 werkdagen / Afhalen
  • Gratis levering boven 500,- in NL
  • Grote voorraad, scherpe prijzen
  • Milieubewust verpakt en vervoerd
Binnen 2-5 werkdagen bezorgd of snel afhalen in Veenendaal!

Buiskoppeling Huls t.b.v. scharnierstuk Zwart Ø 42,4 mm

 5,96 excl. BTW

Staffelprijzen:

Aantal Korting (%) Prijs
1 - 19  5,96
20 - 39 3 %  5,78
40 - 59 6 %  5,60
60 - 79 10 %  5,36
80 - 99 15 %  5,07
100+ 15 %  5,07

Uw prijs na staffelkorting:

Totaal:
Per stuk:

Deze Buiskoppeling Huls t.b.v. scharnierstuk Zwart Ø 42,4 mm wordt doorgaans niet “los” gebruikt, maar vaak in combinatie met bijvoorbeeld een oogdeel scharnierstuk.

Voor het maken van een frame met deze buiskoppeling wordt in combinatie gebruik gemaakt van zwarte steigerbuizen met een diameter van 42,4 mm of zwarte aluminium steigerbuizen Ø 42 mm.

Deze Buiskoppeling Huls t.b.v. scharnierstuk Zwart Ø 42,4 mm is gemaakt van staal en voorzien van een gecoate laag. Uit de testen die zijn gedaan is gebleken dat de buiskoppeling beschermd is tegen invloeden van buitenaf en geschikt voor buitengebruik voor minimaal 2 jaar zonder roestvorming. De werkelijke gebruiksduur zonder optreden van roestvorming is afhankelijk van de omstandigheden waarin het artikel zich bevind. Zodra er beschadiging optreedt aan de gecoate laag zal er roestvorming optreden.

Voor intensief buiten gebruik adviseren wij om onze speciaal gepoedercoate buiskoppelingen te gebruiken. Verkrijgbaar is vele RAL-kleuren. Uniek in Nederland.

Naast onze scherpe basis prijs hanteren wij voor dit model buiskoppeling een staffel korting. Op basis van de hoeveelheid koppelingen die je besteld wordt een extra korting toegepast.

En mocht je grote hoeveelheden nodig hebben dan kun je altijd contact met ons opnemen en vragen naar onze bulk korting voor dit artikel.

Je bestelling laten bezorgen? Wij hebben grote voorraden en kunnen leveren binnen 2 tot 5 werkdagen.

Je bestelling afhalen? Wij zitten centraal in Nederland (Veenendaal) dus kom gerust langs om jouw bestelling af te halen in ons, drive thru, afhaal magazijn aan de Generatorstraat 25.

Extra informatie

Gewicht 0,42 kg
Model / Soort:

Diameter / maat:

Kleur:

Materiaal:

Typenummer:

Buitengebruik:

Ja

Geschikt voor buismaat:

Ø 42 mm, Ø 42.4 mm

Coating info:

KTL lak (Milieuvriendelijke elektrostatisch lakmethode) met anti-UV functie.

Levering binnen 5 werkdagen*

Gratis levering boven € 500 in NL

Grote voorraad, scherpe prijzen

Hoogste kwaliteit en service

Over Buiskoppelen.nl

Wij leveren het grootste assortiment (TÜV gecertificeerde) buiskoppelingen, accessoires en steigerbuizen voor de laagste prijs in Nederland en België. Onze buiskoppelingen worden o.a. gebruikt voor het maken van meubels,  kapstokken, hekwerken, spandoekframes,, trapleuningen, en voor  winkelinrichting.

Al onze producten worden direct uit voorraad leverbaar. Bestellingen (met max. 20 zaagsneden) worden binnen 2 a 3 werkdagen verstuurd.

Neem contact met ons op    Bel direct