• Levering in 2-5 werkdagen / Afhalen
  • Gratis levering boven 500,- in NL
  • Grote voorraad, scherpe prijzen
  • Milieubewust verpakt en vervoerd

Meest gestelde vragen aan Buiskoppelen.nl:

Bereikbaarheid

Waar vind je Buiskoppelen.nl?

Buiskoppelen.nl zit in het midden van Nederland en is makkelijk te bereiken. Ons kantoor en werkplaats zit in Veenendaal aan de Generatorstraat 21. Ons afhaal magazijn zit aan de Generatorstraat 25

Wat zijn de openingstijden?

Buiskoppelen.nl is open van maandag tot en met vrijdag. Wij zijn telefonisch bereikbaar van 09.00 - 17.00 uur. Ons afhaal magazijn is geopend van 07.30 - 17.00 uur. Op onze website vermelden wij apart bijzondere sluitingstijden zoals feestdagen en vakantie(s). Uiteraard kun je 24/7 bestellen via buiskoppelen.nl

Hebben jullie een showroom?

Op dit moment kun je bij Buiskoppelen.nl terecht in onze werkplaats en afhaal magazijn aan de Generatorstraat 25 te Veenendaal. Tevens ben je van harte welkom op ons kantoor op nummer 21. Neem van te voren even contact met ons op zodat we voldoende tijd hebben om je goed te kunnen helpen.

Bestellen

Wat zijn de bezorgkosten?

Voor informatie over onze bezorgkosten kun je onze pagina "verzendinformatie" raadplegen.

Leveren en afhalen

Wat is de levertijd van onze producten?

Buiskoppelen.nl heeft, van 95% van de artikelen, een ruime voorraad. Hierdoor kunnen wij snel leveren en zit onze levertijd tussen de 2 tot 5 werkdagen.

Wat is de levertijd van onze meubels?

De steigerbuis meubels en steigerhout meubels bij Buiskoppelen.nl hebben een levertijd van 2 tot 4 weken. Dit is afhankelijk van het soort meubel. Per meubel geven wij aan wat de levertijd is.

Hoe snel leveren jullie artikelen die op voorraad zijn?

Voorraad artikelen leveren wij binnen 2 tot 5 werkdagen.

Levert Buiskoppelen.nl op de Waddeneilanden?

Wil je een bestelling laten leveren op een Waddeneiland dan is dit mogelijk. Echter, wij zullen de overtocht met de boot met jouw bestelling niet zelf regelen. Wij leveren jouw bestelling bij een door jou opgegeven transporteur die naar het desbetreffende Waddeneiland vervoert. Geef dit adres dan ook op bij jouw bestelling. De extra transportkosten van deze transporteur zijn voor eigen rekening

Levert Buiskoppelen.nl in het buitenland?

Wil je iets geleverd hebben in België dan is dit mogelijk. Wij leveren in heel Vlaanderen. Bekijk hiervoor onze verzendinformatie! Wil je in Wallonië of Duitsland (grensstreek) geleverd krijgen dan is dit vaak ook mogelijk, hier zijn wel altijd andere transportkosten bij van toepassing. Informeer vooraf bij ons naar de mogelijkheden en kosten!

Betalen en retourneren

Welke betaalopties bieden jullie?

Bij Buiskoppelen.nl kun je snel en veilig betalen met iDEAL en Bancontact. Direct bij het plaatsen van jouw bestelling bieden wij deze betaalmogelijkheden. Tevens biedt Buiskoppelen.nl jou de optie om vooruit te betalen d.m.v. bankoverschrijving. Je krijgt van ons een factuur en het verzoek om het openstaande bedrag uiterlijk op de dag voor levering te hebben overgemaakt.

Bieden jullie de mogelijkheid om artikelen te ruilen?

Bij Buiskoppelen.nl bieden wij de mogelijkheid om artikelen te ruilen. Dit is mogelijk bij al onze artikelen uit voorraad! Neem contact met ons op om te laten weten dat je bestelde artikelen wilt ruilen en welke artikelen je er voor terug wenst. Wij zullen dan met jou afstemmen. Maatwerk artikelen (zoals gezaagde buizen en gecoate buizen en koppelingen) zijn uitgezonderd van de optie tot ruilen. Voor meer informatie raadpleeg je onze pagina "ruilen en retourneren".

Bieden jullie de mogelijkheid om artikelen te retourneren?

Bij Buiskoppelen.nl bieden wij de mogelijkheid om artikelen terug te sturen. Dit is mogelijk bij al onze artikelen uit voorraad! Vul het retourformulier op onze website in en stuur het product terug via PostNL of vraag bij ons een retour transport aan. Na ontvangst, in goede staat, van jouw retour gestuurde artikel, zullen we het bedrag van het artikel terugstorten op het bij ons bekende rekening nummer. Maatwerk artikelen (zoals gezaagde buizen en speciaal gecoate buizen en koppelingen) zijn uitgezonderd van de optie tot retourneren. Voor meer informatie adviseren wij om onze pagina "ruilen en retourneren" te raadplegen!

Garantie en service

Hoe bereik ik jullie klantenservice?

Buiskoppelen.nl biedt meerdere opties om onze klantenservice te bereiken.

Bieden jullie fabrieksgarantie?

Buiskoppelen.nl biedt de eerste 6 maanden na aankoop fabrieksgarantie. Mocht er onverhoopt een fabricage fout in een gekocht artikel zitten dan heb je de mogelijkheid om binnen deze 6 maanden het artikel te laten retourneren of ruilen. Door middel van reparatie of het verkrijgen van een nieuw artikel.

Hoeveel jaar garantie bieden jullie?

Naast de wettelijke garantie van 2 jaar bieden wij bij Buiskoppelen.nl nog een extra jaar garantie. Wij geloven in de kwaliteit van onze producten.

 

Mocht jouw vraag er niet bij staan, stel deze dan:
*Per mail naar info@buiskoppelen.nl.
*Via onze contact- en offerteformulieren.
*Telefonisch 0318 55 99 44 (Houdt er rekening mee dat we bereikbaar zijn binnen onze openingstijden).

Levering binnen 5 werkdagen*

Gratis levering boven € 500 in NL

Grote voorraad, scherpe prijzen

Hoogste kwaliteit en service

Over Buiskoppelen.nl

Wij leveren het grootste assortiment (TÜV gecertificeerde) buiskoppelingen, accessoires en steigerbuizen voor de laagste prijs in Nederland en België. Onze buiskoppelingen worden o.a. gebruikt voor het maken van meubels,  kapstokken, hekwerken, spandoekframes,, trapleuningen, en voor  winkelinrichting.

Al onze producten worden direct uit voorraad leverbaar. Bestellingen (met max. 20 zaagsneden) worden binnen 2 a 3 werkdagen verstuurd.

Neem contact met ons op    Bel direct