• Levering in 2-5 werkdagen / Afhalen
  • Gratis levering boven 500,- in NL
  • Grote voorraad, scherpe prijzen
  • Milieubewust verpakt en vervoerd

Ruilen en Retourneren

Na ontvangst van jouw bestelling kun je, binnen 30 dagen zonder opgaaf van reden(en), producten retourneren of ruilen.

Je krijgt netjes het betaalde bedrag voor elk artikel terug of zal als waarden worde verrekend met de te ruilen artikelen.
Verzend en/of transportkosten worden niet retour gegeven.

Let op: op maat gezaagde buizen en overige maatwerk artikelen zoals speciaal gecoate buizen en koppelingen kunnen niet geruild / retour genomen worden!

Retouradres: 
Hardeman Veenendaal B.V.
T.a.v. Buiskoppelen.nl
Generatorstraat 25
3903 LH Veenendaal

Ruilen

Bij Buiskoppelen.nl bieden wij de mogelijkheid om artikelen te ruilen. Dit is mogelijk bij al onze artikelen uit voorraad! Neem contact met ons op om te laten weten dat je bestelde artikelen wilt ruilen en welke artikelen je er voor terug wenst. Wij zullen dan met jou afstemmen. Maatwerk artikelen (zoals gezaagde buizen en speciaal gecoate buizen en koppelingen) zijn uitgezonderd van de optie tot ruilen.

Retourneren

Vul het retourformulier op onze website in en stuur het product terug via PostNL of vraag bij ons een retour transport aan. Na ontvangst, in goede staat, van jouw retour gestuurde artikel, zullen we het bedrag van het artikel terugstorten op het bij ons bekenede IBAN nummer. Let op! dit kan maximaal 2 weken duren.

Retourneren d.m.v. ons transport is mogelijk, hiervoor zullen wij transportkosten in rekening brengen.

Maatwerk artikelen (zoals gezaagde buizen en speciaal gecoate buizen en koppelingen) zijn uitgezonderd van de optie tot retourneren.

Retourformulier downloaden

Levering binnen 5 werkdagen*

Gratis levering boven € 500 in NL

Grote voorraad, scherpe prijzen

Hoogste kwaliteit en service

Over Buiskoppelen.nl

Wij leveren het grootste assortiment (TÜV gecertificeerde) buiskoppelingen, accessoires en steigerbuizen voor de laagste prijs in Nederland en België. Onze buiskoppelingen worden o.a. gebruikt voor het maken van meubels,  kapstokken, hekwerken, spandoekframes,, trapleuningen, en voor  winkelinrichting.

Al onze producten worden direct uit voorraad leverbaar. Bestellingen (met max. 20 zaagsneden) worden binnen 2 a 3 werkdagen verstuurd.

Neem contact met ons op    Bel direct