• Levering in 2-5 werkdagen / Afhalen
  • Gratis levering boven 500,- in NL
  • Grote voorraad, scherpe prijzen
  • Milieubewust verpakt en vervoerd

Steigerhout koop je bij Buiskoppelen.nl

Steigerhout is een type hout dat oorspronkelijk werd gebruikt in de steigerbouw, maar tegenwoordig wordt gebruikt voor meubels, vloeren, wandafwerking en andere bouw- en decoratieve toepassingen. Het hout is meestal afkomstig van naaldbomen en wordt gekenmerkt door zijn ruwe textuur, scheuren, knopen en verweerde uitstraling. Steigerhout wordt vaak gebruikt omdat het robuust en duurzaam is, en het geeft een rustieke en vintage uitstraling aan elk interieur.

Steigerhout wordt vaak behandeld met oliën, vernissen of beits om de duurzaamheid en de uitstraling te verbeteren, en het kan worden gerecycleerd en opnieuw gebruikt, wat het zeer milieuvriendelijk maakt. Het is ook relatief goedkoop in vergelijking met andere houtsoorten en daardoor aantrekkelijk voor zowel particulieren als professionals.

Verschillende soorten steigerhout

Nieuw onbehandeld steigerhout
Old look vergrijsd steigerhout
Zwart geïmpregneerd steigerhout

Levering binnen 5 werkdagen*

Gratis levering boven € 500 in NL

Grote voorraad, scherpe prijzen

Hoogste kwaliteit en service

Over Buiskoppelen.nl

Wij leveren het grootste assortiment (TÜV gecertificeerde) buiskoppelingen, accessoires en steigerbuizen voor de laagste prijs in Nederland en België. Onze buiskoppelingen worden o.a. gebruikt voor het maken van meubels,  kapstokken, hekwerken, spandoekframes,, trapleuningen, en voor  winkelinrichting.

Al onze producten worden direct uit voorraad leverbaar. Bestellingen (met max. 20 zaagsneden) worden binnen 2 a 3 werkdagen verstuurd.

Neem contact met ons op    Bel direct