• Levering in 2-5 werkdagen / Afhalen
  • Gratis levering boven 500,- in NL
  • Grote voorraad, scherpe prijzen
  • Milieubewust verpakt en vervoerd
Binnen 2-5 werkdagen bezorgd of snel afhalen in Veenendaal!

Kapbeugel heel enkele lip Ø 42,4 mm

 1,22 excl. BTW

Staffelprijzen:

Aantal Korting (%) Prijs
1 - 19  1,22
20 - 39 3 %  1,18
40 - 59 6 %  1,15
60 - 79 10 %  1,10
80 - 99 15 %  1,04
100+ 15 %  1,04

Uw prijs na staffelkorting:

Totaal:
Per stuk:

Deze Kapbeugel heel enkele lip Ø 42,4mm is uitermate geschikt voor het monteren van bladen op een buizenframe-onderstel.

Voor het maken van een frame met deze buiskoppeling wordt tevens gebruik gemaakt van steigerbuizen met een diameter van 42,4 mm of aluminium buis met diameter 42 mm.

Deze Kapbeugel heel enkele lip Ø 42,4 mm is gemaakt van staal en elektrolytisch verzinkt. Hierdoor is de buiskoppeling erg goed beschermd tegen invloeden van buitenaf en zeker geschikt voor buitengebruik. De zinklaag is hard en zorgt ervoor dat de buiskoppeling niet zal roesten. Verzinkt staal kan ongeveer 40 jaar mee gaan.

Naast onze scherpe basis prijs hanteren wij voor dit model buiskoppeling een staffel korting. Op basis van de hoeveelheid koppelingen die je besteld wordt een extra korting toegepast.

En mocht je grote hoeveelheden nodig hebben dan kun je altijd contact met ons opnemen en vragen naar onze bulk korting voor dit artikel.

Je bestelling laten bezorgen? Wij hebben grote voorraden en kunnen leveren binnen 2 tot 5 werkdagen.

Je bestelling afhalen? Wij zitten centraal in Nederland (Veenendaal) dus kom gerust langs om jouw bestelling af te halen in ons, drive thru, afhaal magazijn aan de Generatorstraat 25.

Extra informatie

Gewicht 0,08 kg
Model / Soort:

Kleur:

Diameter / maat:

Materiaal:

Typenummer:

Buitengebruik:

Ja

Geschikt voor buismaat:

Ø 42 mm, Ø 42.4 mm

Levering binnen 5 werkdagen*

Gratis levering boven € 500 in NL

Grote voorraad, scherpe prijzen

Hoogste kwaliteit en service

Over Buiskoppelen.nl

Wij leveren het grootste assortiment (TÜV gecertificeerde) buiskoppelingen, accessoires en steigerbuizen voor de laagste prijs in Nederland en België. Onze buiskoppelingen worden o.a. gebruikt voor het maken van meubels,  kapstokken, hekwerken, spandoekframes,, trapleuningen, en voor  winkelinrichting.

Al onze producten worden direct uit voorraad leverbaar. Bestellingen (met max. 20 zaagsneden) worden binnen 2 a 3 werkdagen verstuurd.

Neem contact met ons op    Bel direct