• Levering in 2-5 werkdagen / Afhalen
 • Gratis levering boven 500,- in NL
 • Grote voorraad, scherpe prijzen
 • Milieubewust verpakt en vervoerd

Steigerbuis banken

Houdt u van meubels met een industrieel tintje? Dan is een bank van steigerbuizen een mooie toevoeging aan uw woning. Met een steigerpijp bankje kiest u voor een zitmeubel met een bijna onverwoestbaar ontwerp, waar u jarenlang plezier van heeft. Bij Buiskoppelen.nl kiest u uit een afwisselende collectie steigerbuis banken van topkwaliteit. Door het gebruik van robuuste materialen is een zitbank van steigerpijp ideaal voor een tuin, terras, veranda of balkon, maar u kunt hem natuurlijk ook binnen neerzetten.

Exclusieve steigerbuis banken van Nederlandse bodem

Wanneer u een steigerbuis bank kopen wilt, hebben we meerdere fraaie ontwerpen op voorraad. Het assortiment varieert van eenvoudige designs tot uitnodigende loungebanken. De meubels zijn ontworpen en gemaakt door het merk Maak Je Meubel. En er komt geen massaproductie aan te pas, want alle steigerbuis banken worden met de hand vervaardigd. Dit betekent dat u altijd een uniek zitmeubel bestelt, dat bovendien van Nederlandse makelij is. Overigens vindt u in de MJM-collectie naast banken ook steigerbuis tafels en kapstokken.

Divers aanbod steigerbuis banken

Onze banken van steigerbuis zijn verkrijgbaar in meerdere lengtes. Al naar gelang de ruimte die u beschikbaar heeft of waar u het meubel voor wilt gebruiken, koopt u dus altijd een passend bankje. Het meest sobere ontwerp is de Saar. Deze zitbank heeft een diepte en hoogte van 46×45 cm. Als u liever een steigerpijp bank met een rugleuning koopt, is Sem een goede keuze. De diepte en hoogte van dit model bedragen 54×60 cm. Inclusief de rugleuning is de bank 95 cm hoog. De steigerbuis banken Saar en Sem zijn voorzien van een frame met een diameter van 26,9 mm en te bestellen in de lengtes:

 • 80 cm
 • 100 cm
 • 120 cm
 • 130 cm
 • 140 cm
 • 150 cm

Het meeste zitcomfort biedt de Roy. Dit ontwerp heeft aan weerszijden twee brede houten armsteunen, die elk op een stevige buisconstructie rusten. De zitbank heeft een lengte, diepte en hoogte van 170x75x90 cm. Het zitgedeelte is 120 cm lang, 55 cm diep en 48 cm hoog, en de hoogte van de armleuningen bedraagt 68 cm. Het frame van de Roy heeft een diameter van 33,7 mm. De steigerbuizen van onze zitmeubels zijn leverbaar met een zwarte coating of in gegalvaniseerd staal. Voor de zittingen, rug- en armleuningen van de steigerbuis banken is gekozen voor naturel gebeitste douglashouten planken met een breedte van 150 mm en dikte van 50 mm.

Ook bankjes van steigerhout

Behalve banken met een steigerpijpframe hebben we diverse bankjes die geheel uit steigerhout bestaan. Deze maken deel uit van de collectie Gerard’s Remake. Ook deze banken zijn handmatig geproduceerd in Nederland, waarbij het merk exclusief gebruikmaakt van oud steigerhout en sloophout. Hierbij gaat het om vurenhout. De modellen Ibiza en Mallorca zijn leverbaar in lengtes, dieptes en hoogtes van:

 • 55x20x38 cm
 • 80x20x38 cm
 • 100x20x50 cm
 • 120x20x60 cm

Afhankelijk van welk ontwerp uw voorkeur heeft, kunt u kiezen uit onbehandeld hout of een transparant, wit of zwart gelakte afwerking. In het aanbod van Gerard’s Remake vindt u tevens een groot aantal kapstokken van gerecycled hout.

Ontwerp uw eigen steigerbuis bank

Buiskoppelen.nl is niet alleen het adres voor complete steigerhout en steigerbuis meubels. U vindt op onze website namelijk ook alles om zelf een bank te ontwerpen. We bieden keuze uit steigerbuis voor banken in talloze varianten, waaronder:

 • Aluminium
 • Zwart
 • Onbehandeld
 • Goud gecoat
 • Vierkant gegalvaniseerd
 • Vierkant zwart

Verder hebben we een veelzijdig assortiment steigerbuiskoppelingen. Hiermee is elk gewenst frameontwerp samen te stellen. Voor de zittingen en leuningen kunt u steigerhout kopen in diverse afwerkingen en lengtematen. U bevestigt de planken op het buizenframe met behulp van buisbeugels.

Steigerbuis banken kopen

We bezorgen steigerbuis banken door heel Nederland en in Vlaanderen. Bestellingen van € 500,- of meer leveren we gratis. Uw bank of accessoires afhalen in ons magazijn in Veenendaal kan ook.

Contact opnemen met onze klantenservice

Heeft u vragen of wilt u advies over onze steigerbuis banken? Neem dan contact op met de klantenservice van Buiskoppelen.nl via 031 855 99 44 of info@buiskoppelen.nl.

Levering binnen 5 werkdagen*

Gratis levering boven € 500 in NL

Grote voorraad, scherpe prijzen

Hoogste kwaliteit en service

Over Buiskoppelen.nl

Wij leveren het grootste assortiment (TÜV gecertificeerde) buiskoppelingen, accessoires en steigerbuizen voor de laagste prijs in Nederland en België. Onze buiskoppelingen worden o.a. gebruikt voor het maken van meubels,  kapstokken, hekwerken, spandoekframes,, trapleuningen, en voor  winkelinrichting.

Al onze producten worden direct uit voorraad leverbaar. Bestellingen (met max. 20 zaagsneden) worden binnen 2 a 3 werkdagen verstuurd.

Neem contact met ons op    Bel direct